onsdag 16 februari 2011

En eloge till Rapport

En stor eloge till Rapport på Svt 1 som hade ett inslag om pälsindustrin i förrgår, på eget initiativ. Tyvärr är det ju så att folk köper päls som aldrig förr:( Rapport visade även bilder på hur hemskt blåräven har det och hade även en snutt om hur företagen marknadsför saker genom att skänka bort produkter till kändisar som sedan bloggar om produkterna och Vips! så skall alla ha. Det var vad som hände med dom här hemska mössorna med en rund pälstofs på toppen. ALLA har dom i Stockholm, (jag har sett 1 här i Åsa.) Snälla, tänk er för, gå INTE omkring med ett plågat djur på jackan eller mössan. Kolla detaljerna innan du köper, det står ofta på den lilla lappen inne i plagget.

1 kommentar:

ANNAANNA sa...

Ja va faen e det för dumheter... man har väl nog med att vara i sitt eget skinn utan att få för sig att sno någon annans. Att det dessuom finns ett statuselement i det hela... *Koko!*

Det är så fel, så egoistiskt och så jäääääääkla urdumt att föda upp eller jaga vilda dur enkom för att kränga av dem deras skinn och använda det själv. Att folk gjorde så på stenåldern okej... men nu, har vi både kunskap och möjlighet att ikläda oss andra materialför ska vi vara så stendumma kunde vi lika gärna stannat på stenåldern och bott i grottor.

Oh no, gaaah... you got me started ;)...