tisdag 5 oktober 2010

Barn, Mor och Mule i Malmö

Låter ju helt knäppt men jag och mamma var i Malmö och hälsade på Anina. Äntligen, jag har inte sett henne sedan april, så det var verkligen på tiden. Hon har flyttat och bor numera i ett kollektiv, mitt i stan. Väldigt trevligt med trevliga människor.

Kliv in till Anina!


Kök

Kylskåp med veganska förtecken. Lägg märke till den lilla tagen....

Anina driver café Agnez (som en annan Anina äger!) på Agnesgatan i centrala Malmö och det var förstås första anhalten. Jösses, vilket snyggt café och vilka goda grejor det här begåvade barnet bakar. Bara kolla in och önska att ni var där...

Caféinnehavaren själv, en väldigt duktig sådan med jättegoda veganska bakverk. Särskilt cheesecaken och chokladmoussepajen..mmm.. Tycker kanske att hon har lite väl mycket att stå i nu, det lilla barnet. Till Rio klockan 6 på morgonen och sedan köra igång cafeét..hmm..

Anina och Rio


Den här "lägenheten" finns att hyra i stallet. Varför bor man inte så?

 
Mamma


Klappa Mule fick jag göra!

En jättetrevlig resa med god mat och hotellsoveri, denna gången på Quality Hotel som faktiskt vara finare och fräschare än Scandic. Ekologisk frukostbuffé även där. Kommer definitvt att välja det igen, kanske redan i STH i slutet av oktober då vi ska hälsa på Fanny.

Pälsflickorna fick stanna hemma! Polly sov (för första gången i sitt 5-åriga liv) över hos någon annan än en familjemedlem. Hon sov hos Zino (bulldogkamrat) och hans familj. Det gick jättebra förutom att hon lyckades krångla sig uppför en brant trappa till sovloftet så Malin fick sätta en byrå för..sådana påhitt gör inte Zino! Junsan fick vara hemma hos oss med Sandra, Tracy och Fredrik och det var ju inga nyheter för henne precis. Känns bra att pröva att det funkar att lämna bort Polly, hon sköter sig utmärkt så länge inte lillasyster är med.

Inga kommentarer: