tisdag 6 april 2010

Påsk har det varit

och den gick fort. Alla barnen var hemma utom Jessica. På långfredagen var mamma och Co här och på påskafton var vi hos svärmor. Vi får dela upp oss, vi är så himla många att de äldre ibland inte riktigt orkar med alla på en gång. Vi åt gott, Anina gjorde vegansk smörgåstårta:


Nu gillar inte jag smörgåstårta men alla andra mumsade på, trots att den var vegansk. När Anina bakar veganskt märker man inte någon skillnad. Jag, Fanny, Nils och voffsarna gjorde trevliga utflykter. Emma jobbade mest hela tiden och Anina var tvungen att åka hem till Rio redan på fredagen. På påskafton öppnade bageriet sin nya servering med gratis tårta och kaffe, så nu ser vi fram emot att Emma skall göra god latte. De kokade över 600 koppar kaffe under dagen, vi får väl hoppas att cafeét går bra. Alla döttrarna har jobbat där under sammanlagt 9 år, nästan lite vemodigt när Emma någon gång slutar.

Jag och Darlingen skall faktiskt få vårt första barnbarn framöver. Ett riktigt barn, utan päls! Det är Jessica, som ju också bor i Stockholm, som väntar smått. STORT GRATTIS till de båda. Fanny och Nils får också ett grattis på vägen för de har köpt lägenhet i Stockholm! En 2a i Årsta minsann!

                      Här kommer ett litet påskfoto från svunna tider, närmare bestämt år 2000:
Sandra, Darlingen och Emma är påskkäringar!!!

Fawned of you too/Miss Deerest

Inga kommentarer: